Про підробки

Про підробки

Останнім часом тема підробок нашої продукції, на жаль, стала занадто актуальною. Саме тому ми вирішили написати цей пост.

Зараз на ринку з'являються конкуренти, які намагаються робити підробки наших виробів і наносять наш логотип, тим самим заплямовуючи нашу репутацію. Деякі люди через незнання натикаються на подібні підробки та купують їх. Увага! Наш сайт - офіційна точка продажу компанії "STEEL"! Ми продаємо лише якісний товар, на кожен з яких є гарантія. Тому, щоб не стати жертвою злочинців, які підробляють нашу продукцію і роблять її максимально неякісною, щоб не ризикувати своїм життям та своїх побратимів, закликаємо вас купувати на нашому сайті, адже це основна офіційна точка продажу продукції компанії "STEEL"!

Увага! Наші вироби виглядають так, як показано на сайті у позиціях товарів і нічого спільного з підробленими неякісними виробами ми не маємо!
Якщо ви раптом стали жертвою підробників та купили неякісну продукцію під ім'ям нашої компанії, то обов'язково повідомте про це менеджерам компанії "STEEL", адже ведеться кримінальна справа по факту підробки оригінальної продукції.

Дякую за увагу та присвячений час! Купуйте тільки оригінальну та офіційну продукцію!

Стріляйте тихо і влучно! Слава Україні! Героям слава!

Назад до блогу