Про співпрацю

Про співпрацю

В довоєнні часи, бізнес, який спеціалізувався на виробництві військової продукції, характеризувався слабкою ліквідністю компаній, не високою конкуренцією за активи, порівняно низькими економічними мультиплікаторами та відсутністю прозорості у договірних відносинах. Однак, сьогодення вимагає нового підходу до розвитку військової галузі!

Компанія “STEEL” була створена у 2014 році та спеціалізується на виробництві саундмодераторів для зброї.

Вже зараз “STEEL” є провідним та сучасним брендом, який має найбільший у світі модельний ряд саундмодераторів, що дозволяє задовольнити потреби найвибагливішого стрільця. Завзято працюючи, ми заробили почесне місце лідера серед виробників саундмодераторів на українському ринку, понад 40% нашої армії укомплектовані продукцією компанії “STEEL”.

Наша команда має власні інноваційні розробки такі, як плавучий сепараторний блок, системи розвантаження газів, повітряний лабіринт і багато іншого, а більшість виробленої продукції має характеристики якості, які за своїми показниками перевищують від 3 до 7 разів світових лідерів.

Розуміючи, що обсяги виробництва безупинно збільшуються, компанія "STEEL" запрошує до співпраці на договірних умовах всіх осіб, які зацікавлені у розвитку військової продукції.

Обираючи “STEEL”, Ви отримаєте:

  • унікальну готову технологію і високу якість, задля чого працювали тисячі годин команда інженерів, технологів, дизайнерів, менеджерів та маркетологів;
  • робочу схему виробництва у замкнутому циклі;
  • підтримку у всіх напрямках організації процесу функціонування:(маркетингову, виробничу, підтримку відділів якості, логістики, інженерного відділу, підтримку під час випробувань та тестів зразків продукції)
  • допомогу/супровід у юридичних питаннях;
  • документальну, консультаційну підтримку щодо дозволів, договорів по виробництву та реалізації продукції тощо.

Компанія "STEEL" пропонує співпрацю у межах наступних основних пакетів:

  • LITE (від 22 000 доларів США): надає право на використання зареєстрованого промислового зразка “STEEL”, а саме на виготовлення та введення в цивільний оборот однієї моделі саундмодераторів із застосування промислового зразка;
  • CLASSIC (від 55 000 доларів США): надає право на використання зареєстрованого промислового зразка “STEEL”, а саме на виготовлення та введення в цивільний оборот три моделі саундмодераторів із застосуванням промислового зразка;
  • MAX (від 350 000 доларів США): надає право на використання зареєстрованого промислового зразка “STEEL”, а саме на виготовлення та введення в цивільний оборот всіх моделей саундмодераторів (понад 30) із застосуванням промислового зразка.

Всі три пакети охоплюють надання повного обсягу технічної документації, опис технічних процесів по виробництву, допомогу під час пусконаладки на виробництві, подальшу підтримку і контроль якості.

Вказана ціна не включає вартість обладнання, але включає права на необмежений термін.

Крім того, у разі придбання перелічених вище пакетів, покупцю не надається право продажу та/або передачі прав інтелектуальної власності на промисловий зразок будь-яким іншим особам, а також заборонено розголошувати інформацію щодо технічних особливостей виробництва.

Також є різні індивідуальні програми співпраці. Наприклад, якщо Ви спеціалізуєтеся на виробництві зброї - наша команда може розробити та налагодити виробництво у себе або у Вас на підприємстві, різних моделей саундмодераторів.

Зв'яжіться з нами зручним для Вас способом:

Моб: +380990839394; +380667515126
E-mail: steel.studio.p@gmail.com

    Назад до блогу