Знайомство з компанією "STEEL"

Знайомство з компанією "STEEL"

Пропоную тобі познайомитись з нами трохи ближче!

Ми - компанія "STEEL", яка посідає почесне перше місце з виробництва глушників для зброї та різних дульних пристроїв в Україні та є одним з провідних лідерів на світовому ринку! Наш принцип - це максимальна якість за помірну ціну, та орієнтир саме на результаті та задачі, під які обирається девайс клієнтом.

Ми маємо вже армію задоволених клієнтів з усього світу, які придбали глушник саме у нас! Наші клієнти - це військові, правоохоронні органи, мисливці, спортсмени, чвк і просто люди зі зброєю для самозахисту. Це люди різних професій та хобі, втім усіх цих людей поєднує одне - бажання стріляти тихо, надійно і влучно, а ми успішно допомагаємо вам у цьому! Адже кредо нашої компанії: Кожен Клієнт має бути щасливим і задоволеним результатом від роботи з девайсом ™ "STEEL";)

У виробництві ми використовуємо тільки високоякісні матеріали: титан, алюміній, нержавіючу сталь для зброї та інші необхідні матеріали.

З 2014 р. ми пропонуємо своїм користувачам надійні та функціональні саундмодератори (глушники), орієнтовані під задачі. Багато з перших глушників і досі працюють на передовій!

Наш інженерний відділ розробляє надійні, не вибагливі в роботі та високотехнологічні вироби з використанням досвіду, отриманого за роки тісної співпраці з ЗСУ, СБУ та іншими силовими структурами й підрозділами.

Більшість моделей глушників повністю відповідають найвищим вимогам з гасіння звуку пострілу, повністю прибирають спалах, підтримують автоматичний режим стрільби та мають таку зносостійкість, що можуть пережити навіть саму зброю. Ми надаємо вам гарантію на кожен виріб до 5 років, в залежності від моделі!

Історія нашої компанії розпочалася у 2014 році, коли ми стали виробниками-волонтерами глушників для наших військових у зоні АТО, з метою допомогти українській армії. І протягом усіх цих років ми продовжували виконувати свою місію. І ось, вже у 2022 році ми також допомагаємо нашим доблесним воїнам ЗСУ, спецпідрозділам і просто захисникам нашої Країни виконувати свої задачі максимально ефективно і тихо. Боронити нашу Батьківщину на шляху до перемоги від російських загарбників!

Кожного дня ми стаємо все краще і краще, адже мова йде про людські життя, про кожен найменший нюанс, для того, щоб наші військові повернулися додому живими та у сутичці перемогли ворога!

Наш модельний ряд є найбільшим у світі серед виробників глушників і налічує понад 100 різних моделей. Ціни варіюються від найбюджетніших варіантів до преміуму, які так само в рази доступніші за світові аналоги. Ви точно зможете обрати ідеальний варіант для своїх стрілкових задач і бюджету!

А у разі потреби, ми зробимо індивідуальний пристрій, враховуючи всі нюанси та задачу.

Переходь до "Каталогу продукції" та обирай ідеальний глушник або дульний пристрій, який максимально підійде саме тобі.

А якщо тобі потрібна допомога або консультація при виборі, то звертайся до наших менеджерів за номерами телефонів, вказаними внизу на головній сторінці сайту.

Стріляй тихо і влучно! Наближай перемогу України!

Назад до блогу